Offer

Your project – our effective and flexible assistance

Infrastruktur

Broer, tunneller, gennemløb

Byggeprojekter inden
for infrastruktur

Som underentreprenør deltager GS Seacon i gennemførelse af projekter inden for vej- og jernbaneinfrastruktur. Vores portefølje indbefatter snesevis af gennemførte bygningskonstruktioner og moderniseringsprojekter, såsom vej- og jernbanebroer, tunneller, gennemløb, cykelbroer, gangbroer og overgange til dyr.

I hvert nyt projekt gør vi brug af vores tidligere erfaringer og viden, hvilket gør, at vi kan tilbyde en bred vifte af serviceydelser og løsninger. Vi har arbejdet med projekter, der kræver omfattende teknisk viden, og derfor anvender vi de ypperste teknologiske processer, som er tilgængelige på markedet, og implementerer innovative tekniske løsninger.

En bred vifte
af serviceydelser

Vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser: fra planlægning til den fysiske gennemførelse.

Takket være vores gode organisering af arbejdsressourcerne leveres vores opgaver til tiden og med høj kvalitet. Vi har en individuel tilgang til hvert enkelt projekt og de ydelser, vi tilbyder, er skræddersyet til kundens konkrete behov.

Se, hvad vi har gennemført

Hvad beskæftiger vi os med?

TUNNELLER
BROER
STØTTEMURE
GANGBROER
BRODÆK
ARMERING
FORSKALLING
BETONARBEJDE
ARBEJDE I HØJDEN
BETJENING AF MASKINER OG BYGGEUDSTYR
BÆRENDE KONSTRUKTIONER
Se de gennemførte projekter

Konstruktion

Konstruktion på stedet og montage af præfabrikerede elementer

Industrielt byggeri, special-
og boligbyggeri

GS Seacon er i stigende grad involveret i opførelse og modernisering af offentlige bygninger. Hidtil har vi leveret tjenester inden for ombygningen af teknologiske rensningsanlæg og moderniseringen og opførelsen af to ekstra beholdere til det største rensningsanlæg i Danmark, beliggende på Amager, København. Som underentreprenør har vi også deltaget i opførelsen af en ny kraftværksblok i København samt yderligere byggeri af en armeret betonbeholder til biomasse. På USA’s militærbase i Grønland lavede vi betongulve, som krævede stor præcision. Vores specialister har også fået erfaring i at opføre kommercielle bygninger. Som underleverandør har vi udført alle arbejder i forbindelse med opførelsen af skelettet til et rådhus og sundhedscenter i Stenløse, Egedal Kommune i Danmark. Vi tog også del i den første etape af opførelsen af Mærsk-bygningen i Panum-komplekset i København.

Boligbyggeri er et andet område, vi arbejder med. Som underenterprenør har vi gennemført en række arbejder i forbindelse med opførelsen og færdiggørelsen af lejligheder i København.

Hurtig og udførlig
gennemførelse af opgaverne

Et godt eksempel på vores effektive udførelse af opgaverne ses i vores deltagelse i byggeprojektet i Swinoujscie. GS Seacon var ansvarlig for forberedelsen af det præfabrikerede armeringsstål og deltog i armeringen af vægge til gasbeholderne under bygningen af LNG Terminalen. I løbet af to måneder blev der bygget to betonbeholdere på over 40 meter i højden ved hjælp af glideforskallingsmetoden.

I årenes løb har vi opbygget erfaring, hvilket gør, at vi kan påbegynde efterfølgende byggeopgaver med uvurderlig viden, hvilket sikrer den højeste kvalitet af vores ydelser og anvendelse af innovative teknologiske løsninger på hver enkelt etape i byggeriet.

Se, hvad vi har gennemført

Hvad beskæftiger vi os med?

BEHOLDERE I ARMERET BETON
HUSSKELETTER
GLIDFORSKALLING
FORSKALLING
ARMERING
BETONARBEJDE
PRÆFABRIKATION AF ARMERINGER
ARBEJDE I HØJDEN
BETJENING AF MASKINER OG BYGGEUDSTYR
MONTAGE AF PRÆFABRIKEREDE ELEMENTER
STILLADSARBEJDE
OVERFLADEBEHANDLING AF BETON
Se de gennemførte projekter

Offshore & Marine

Fundamenter til havvindmølleparker og andre marine konstruktioner

Havvindmølleparker og
offshorekonstruktioner

Vindenergiinstallationer på havet hører til den energiteknologi, som på verdensplan udvikler sig mest dynamisk. Vores firma har leveret ydelser inden for denne sektor i over 16 år. Hidtil har vi deltaget i opførelsen af næsten 400 stykker armerede betonfundamenter og platforme til vindkraftværker.

GS Seacon har også erfaring med konstruktion af nedenstående:

Havne – vi har deltaget i moderniseringen og udbygningen af Stockholm Värtahamnen og en dansk flådestation i Frederikshavn.

Kajer, bølgebrydere – som underentreprenør har vi leveret ydelser til en af de største hydrotekniske investeringer i Polen i de sidste år, nemlig opførelsen af den 3 meter lange bølgebryder og det vestlige Ostroga i Swinoujscie.

Stjerneformede tetrapoder og X-blokke – med det formål at beskytte kysten mod havets ødelæggende indvirkning. Ved at bruge X-blokketeknologien behøver vi ikke bruge armeringsstål, og vi undgår dermed problemet med korrosion.

Erfaring med gennemførelse af projekter
inden for offshoresektoren

GS Seacon har deltaget i gennemførelsen af London Array-projektet, som for tiden er verdens største havvindmøllepark. Det blev igangsat for at opfylde energibehovene i det sydøstlige England. Produktionen af armerede betonplatforme samt klipning og bukning af armering blev udført i Polen, hvorimod selve montagen af platformene på stålfundamenter blev udført i Danmark. Transporten blev udført på 4 pramme, som med vores hjælp blev modificeret, så alle elementer kunne transporteres i sin helhed.

Se, hvad vi har gennemført

Hvad beskæftiger vi os med?

OFFSHORE FUNDAMENTER
BØLGEBRYDERE
ARMEREDE BETONKONSTRUKTIONER
KUNSTIGE ØER
KAJELEMENTER
FORANKRING AF SPUNSVÆGGE
MONTAGEARBEJDE
BALLAST
BETONARBEJDE
SVEJSEARBEJDE
BETJENING AF MASKINER OG BYGGEUDSTYR
PRÆFABRIKATION AF STJERNEFORMEDE BETONKLODSER
Se de gennemførte projekter